Nové projekty herců z Game of Thrones

Novinky

Úspěšný seriál Game of Thrones (v češtině Hra o trůny) v březnu odstaroval svou třetí sezónu a stále sklízí úspěch. Už jsme vás informovali o tom, že se možná dočkáme jistého prequelového projektu HBO, na němž pracuje sám autor G. R. R. Martin a knihy o Tyrionovi, ale daří se také hereckým představitelům dalších postav.

The Garden of Last DaysEmilia Clarke, v seriálu představuje odvážnou a neohroženou Daenerys, se po boku Jamese Franca objeví ve filmové adaptaci knižní předlohy Andre Dubuese III., The Garden of Last Days.

Clarke získala hlavní roli April. Na scénáři nechala kus práce Hanna Weg, která spolu s Gerardem Butlerem, Danielle Robinson a Alanem Siegelem bude film produkovat. Režie se ujme sám James Franco.

Příběh vypráví o striptérce April, jež byla nucena vzít si svou tříletou holčičku do práce poté, co její slečna na hlídání Jean zažila panický záchvat tak silný, že leží v nemocnici.

April pracuje v Puma Club for Men a zrovna ten večer má neobvyklého klienta. Chová se k ní až příliš osobně a neváhá zaplatit cokoliv. Jmenuje se Bassam.

V současné chvíli jiný muž, AJ, je z klubu vyhozen ven poté, co si ke své oblíbené striptérce dovolil až příliš. Je opilý, naštvaný a sám. Co začne nevinně, přeroste ve výbušnou dávku různých elementů, plnou syrovosti, vášně i sexu spojenou s rodičostvím, morálkou, ctí a mužstvím.

richard-maddenTo Richard Marden, který v Game of Thrones hraje Robba Starka, se objeví v nové verzi Disneyho Popelky. Už v březnu se mluvilo o tom, že je jedním ze tří herců, co se o roli ucházejí.

V nové verzi jej tedy uvidíme jako okouzlujícího prince společně s Lily James. Tu známe zase z oblíbeného seriálu Panství Downton. Režie se ujme Sir Kenneth Branagh, zlou macechu si zahraje Cate Blanchett.

Natáčení Popelky by mělo začít koncem roku. Disney se snaží navázat na úspěch svých hraných podob oblíbených příběhů, které jsme nedávno mohli vidět v knizech – Alenka v říši divů či Mocný vládce Oz.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com, PageToPremiere.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge