Natáčení Divergentu úspěšně pokračuje

Filmy Knihy Novinky

Natáčení v Chicagu se naplno rozjelo a na internet tu a tam unikají oficiální i fanouškovské fotky či videa. Pojďme tedy poodhalit, jak to na place vlastně teď vypadá.

Po fotce, na které jsme viděli Tris těsně před skokem, se objevila celá řada „neoficiálních“ fotek z natáčení, které ukořistili fanoušci v Chicagu.

Tris jumping

O skoku sám režisér Neil Burger řekl: „Tady Tris vidíme už po skoku z vlaku a na přijímacím rituálu k Neohroženým na sedmipatrové budově. Pečlivě a s obavami jsme tuhle nebezpečnou scénu plánovali, na střeše se totiž nachází hned několik lidí. Museli jsme dodržet bezpečnost a zároveň to natočit tak, aby to odpovídalo předloze a aby diváci měli takový ten podivný pocit v břiše, když sledují dívku, jak se rozhoduje udělat tenhle šílený kousek. Přálo nám tenkrát počasí a myslím, že je tahle scéna pro film symbolická: Ukazuje energii a syrovost způsobu, jakým je kniha vyprávěná. Shailene říká, že se výšek nebojí, ale má strach z pádu, což je naprosto pcohopitelné. Ale opravdu se na okraj budovy postavila, tahle fotka je skutečná. Svým způsobem je vlastně Neohrožená.

  Divergent M06

Kromě toho uživatel drsprite77 na svůj YouTube kanál nahrál video, kdy Neohrožení běží k vlakům:

FilmySpyESH pak přináší lepší záběr na to, jak Neohrožení běží k vlaku:

Díky Patty pak máme přímo video z projíždějícího vlaku, kdy vidíme, jak to na place vypadá (video není v nejlepší kvalitě):

Andrew Coffey na place nafotil několik fotek Neohrožených s vlaky v pozadí:

 

Další fotky ukazují Tris na železniční trati:

 

Díky @Sugarshack91, @MollyxGottfried a @pattycakezo máme tyto fotky z Choosing Ceremony Day:

 

Další pak díky @ajh7471:

 

@giadalovesya, @MontgomeryJones, @MollyxGottFried, lonestarkendall, DivergentsUK, tevaburns, @Mellie_01, @piyushsinha, @YoTeach42, @Bulldawg11, @AlexParker pak nahráli další fotky:

 

A aby těch fotek nebylo náhodou málo, jsou tu také videa:

 

Věříme, že jsme byli zcela vyčerpávající, ale pokud se na film těšíte stejně jako my, není žádných fotek a videí dost. Alespoň všichni vidíme, jak krásně dokážou fungovat sociální sítě.

Zdroj informací a obrázků: PageToPremier.com, IAmDivergent.com

1 thought on “Natáčení Divergentu úspěšně pokračuje

  1. Moc děkuju za fotky – a ti mírumilovní a neohrožení…úžasný :D. Už se nemůžu dočkat až uvidím Divergenci naživo!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge