Lily Collins si nejspíš zaloví zombíky

Filmy Knihy

O filmové adaptaci knihy Pýcha, předsudek a zombie od Setha Grahame-Smitha se mluví už docela dlouho. Byly s ní spojovány různé herecké hvězdy, ovšem teď to vypadá, že filmová Clary přejde od lovení démonů k lovením zombie.

Pride and prejudice and zombiesPůvodně se hlavní role měla ujmout Natalie Portman, později se zvažovaly herečky jako Scarlett Johansson, Mia Wasikowska a Anne Hathaway. Nakonec ovšem hlavní roli získala Lily Collins.

Režie se ujme Burr Steers a produkce Darko Entertainment a Panorama Media, kteří se film pokusí prodat v Cannes. Za scénářem stojí David O. Russell. Ten jej sepisoval už při původním plánování natáčení, je tedy možné, že bude v něčem ještě přepsán.

O čem celý příběh je? Adaptace klasického románu Jane Austenové s odvážnou Elizabeth, srdečnou Jane, trochu nesnesitelnou paní Bennetovou, povýšeným panem Darcym… a hordou obživlých mrtvol.

Posláním paní Bennettové je provdat co nejdříve všech pět dcer, posláním pana Bennetta je ochránit je před útoky krvelačných zombie, které sužují celou Anglii. Všechny dcery jsou zdatné v boji s nebezpečnými stvůrami, jejich každodenní trénink je však narušen příjezdem mladého a nezadaného pana Bingleyho a jeho přítele Darcyho. Elizabeth Bennettová ovšem neslyší svatební zvony, ale řinčení šavlí a lámání kostí.

Pro všechny milovníky románu Jane Austen to může být až příliš silné kafe, ale když může Lincoln lovit upíry, proč by nemohla Elizabeth lovit zombíky, že?

Zdroj informací a obrázků: HollywoodReporter.com, PagetoPremiere.com, ComingSoon.net, Kniha.cz

1 thought on “Lily Collins si nejspíš zaloví zombíky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge