Kdo bude filmovým Gusem?

Filmy Knihy Novinky

Po obsazení Shailene Woodley do role Hazel se objevila informace o představiteli jejího protějšku – Guse. A možná vás ten výběr překvapí.

Produkce filmové adaptace velice populární knihy Johna Greena The Fault In Our Stars (Hvězdy nám nepřály) nedávno zveřejnila, že na roli Augusta Waterse testuje pět mladých herců. Mezi nimi byli Brenton Thwawites, Nat Wolff, Nick Robinson, Noah Silver a Ansel Elgort. A právě poslední zmíněný si nakonec opravdu zahraje roli chlapce vyléčeného z rakoviny.

Ansel ElgortŽe je vám to jméno povědomé? Ansel Elgort v současnosti natáčí film Divergent, kde hraje Caleba Priora, bratra hlavní hrdinky Tris. A právě v roli Tris se v Divergenci objeví Shailene Woodley, představitelka Hazel.

Sám autor knihy, John Green, k výběru ústřední dvojice řekl: „Jsem od přírody obezřetný pesimista, ale prostě to řeknu: Teď, když máme Shailene a Ansela, jsem ohledně filmu naprosto a bezvýhradně nadšený.“

Režisér filmu, Josh Boone, také potvrdil, že se Elgort na roli perfektně hodí a společná zkouška Shailene a Ansela byla podle jeho slov „neuvěřitelně dojmená“.

Produkce samotného filmu by měla začít letos v srpnu, do kin se snímek dostane někdy během roku 2014.

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, insidemovies.ew.com,

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge