Bylo nebylo v Říši divů

Novinky Seriály

Stanice ABC si objednala celou sérii spin-off seriálu Once Upon a Time in a Wonderland a zveřejnila první fotografie. Jak bude vypadat Říše divů před kletbou Zlé královny?

Emma RigbyO přípravách tohoto seriálu jsme vás již v minulosti informovali. Seriál nyní dostal zelenou a od podzimu jej budeme každý čtvrtek vídat v programu stanice.

„Ve viktoriánské Anglii, mladá a krásná Alenka vypráví příběh o podivné nové zemi, která existuje na druhém konci králičí nory. Neviditelná kočka, housenka kouřící vodní dýmku a mluvící hrací karty jsou jen některé z fantastických věcí které viděla během tohoto nebezpečného dobrodružství. Tato problémová dívka musí být nepochybně šílená a její doktoři se snaží ji napravit léčbou, díky které vše zapomene. Alenka se zdá být připravená přenést se přes všechno, zejména zapomenout na bolestivé vzpomínky na džina, do kterého se zamilovala a kterého navždy ztratila – pohledného a záhadného Cyruse. Jenže hluboko uvnitř Alenka ví, že je tento svět reálný. Doslova na poslední chvíli dorazí cynický Srdcový kluk a nezkrotný Bílý králík, aby ji zachránili od jejího předurčeného osudu. Společně se trojice propadne králičí norou do Říše divů, kde není nic nemožné.“

Oficiálně se tedy bude jmenovat Once Upon a Time in Wonderland, pravděpodobně kvůli možné záměně s připravovaným projektem stanice NBC. Na Facebooku se již objevil oficiální profil seriálu a produkce začíná pomalu vypouštět první fotky z natáčení a proma.

Za seriálem stojí duo Ed Kitsis a Adam Horowitz, tvůrci původního seriálu. V hlavních rolích se představí Sophie Lowe (Alenka), Peter Gadiot (Cyrus), Michael Socha (Srdcový kluk) a nově také Emma Rigby jako Srdcová královna (na snímku vpravo nahoře).

Otázkou zůstává, zda se v seriálu objeví také Barbara Hershey aka Cora, která se do Říše divů dostala díky své dceři Regině a Rampelníkovi.

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, spoilertv.com

2 thoughts on “Bylo nebylo v Říši divů

  1. Jako fanoušek OUaT dám šanci pilotu, ale tak super jako původní seriál to bejt nemůže. Navíc, je to ve velký konkurenci, takže…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge