Známe tři obálky grafické podoby The Iron King

Knihy Novinky

Už před časem jsme vás informovali o tom, že oblíbená autorka Julie Kagawa má v plánu vydat grafickou novelu své úspěšné vílí série, která se dočkala prvních dvou dílů také v češtině. Nyní známe její oficiální obálku, navíc vám ukážeme další ukázky z připravované mangy.

The Iron King cover 3Cesta za grafickým zpracováním mangy je poměrně trnitá, o čemž jsme vám psali už dříve. Julie Kagawa je velkou fanynkou komiksů, mang a anime, proto se pro tvorbu naprosto nadchla.

V plánu jsou čtyři volume prvního dílu, které budou postupně vycházet, načež by měly být spojeny do jedné celkové grafické novely. Za tvorbou komiksů stojí Bluewater Productions.

Každý fanoušek může tvůrcům symbolicky věnovat 1 dolar jako poděkování. Ve chvíli, kdy věnuje 5 dolarů, objeví se jeho jméno na vytištěném volume, při 8 získá speciální cover volume, u 10-ti dostane podepsanou verzi, při 15-ti půjde o speciální verzi prvního vydání, a tak to postupuje dál.

Fanoušci tak můžou získat například hrnečky s motivy, trička, digitální verze a tak dále. Záleží na výši dotace.

Už dříve byly zveřejněny covery prvních dvou volume:

The Iron King 1   The Iron King cover 2

To ovšem není všechno. Tvůrci o sobě pravidelně dávají vědět a s fanoušky knižní série pravidelně komunikují. Z toho důvodu také vznikla řada ukázkových a doprovodných kreseb. Mimo jiné také video zachycující tvorbu první stránky mangy:

 

Kromě ukázkového videa také známe první podoby všech důležitých postav příběhu:

 

Zdroj informací a obrázků: ReadingTeen.net, JulieKagawa.blogspot.com, Indiegogo.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge