The Wizarding World of Harry Potter dostane své rozšíření

Novinky

V americkém zábavním parku Universal Studios v Orlandu (přesněji tedy v druhé části Islands of Adventure), se pilně pracuje na rozšiřování části s Harry Potterem. Park má v současné době své Prasinky, Soví poštu, kus vlaku, Hagridovu hájenku a velké Baradavice, plus celkově tři větší atrakce. Jenže tvůrci se rozhodli něco přidat.

Kouzelnická část zábavního parku láká Potteromaniaky z celého světa. Od svého slavnostního otevření v roce 2010 je narvaný k prasknutí. Není tedy divu, že už v prosinci 2011 vedení parku ohlásilo plánované rozšíření parku. Návštěvníci parku se tak dočkají skutečného King’s Cross a jezdícího vlaku, který bude přijíždět z Londýna (umístěn v sousedním parku Universal Studios a propojen s Prasinkami v druhém parku), a také skutečné Příčné ulice, kam by se měl přestěhovat Ollivander, který v současné době stojí na Prasinkách (všichni přece dobře víme, že Ollivander v Prasinkách rozhodně nebyl). Příjezdová dráha z Londýna je stavěna podél vody, tvůrci slíbili také několik londýnských budov k dotvoření panorama.

Díky Hypable.com se můžete podívat na fotky z probíhající konstrukce:

 

 Pokud jste nikdy o této úžasné atrakci neslyšeli, podívejte se na videa, která vám prohlídku umožní:

 

 

Plánované otevření rozšíření parku, pokud vše půjde podle plánu, je ohlášeno na červen 2014. Universal dokonce prohlásilo, že plánuje Potterovskou atrakci postavit také v parku v Hollywoodu.

Zdroj informací a obrázků: Hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge