The Originals přichází s prvním posterem

Seriály

Úspěšný seriál Upíří deníky byl už oficiálně prodloužen na pátou sérii, tvůrci si ovšem chtějí svou výdělečnou upířinu pojistit, proto se už 25. dubna dočkáme prvního dílu spin-offového seriálu The Originals. Americká televizní stanice The CW už dokonce do světa vypustila první oficiální poster.

The OriginalsSeriál The Originals se zaměřuje na oblíbeného Klause (Joseph Morgan), kterého fanoušci znají z Upířích deníků jako velice důležitou postavu, co ráda míchá kartami. Pilot nás zavede do New Orleans, kde se Klaus rozhodl hledat odpovědi na své otázky u Marcela (Charles Michael Davis).

Elijah (Daniel Gilles) svého bratra následuje, jen aby zjistil, že se do Francouzské čtvrti vydala také Haley (Phoebe Tonkin) se svými vlastním iotázkami. Hlavní trojku doplňuje ještě Rebekah (Claire Holt) a tvůrci slibují, že se fanoušci můžou těšit i na další známé postavy.

Jestli z The Originals ovšem bude plnohodnotný seriál se ukáže až po výšce sledovanosti. Podle uveřejněného posteru to ovšem vypadá tak, že si Marcel v příběhu zahraje velice důležitou roli. Jak jinak si vysvětlit, že se na plakátu objevil s hlavní trojkou.

Už dříve se objevily první fotky z nadcházející epizody, pokud vám unikly, můžete se na ně podívat u nás:

 

Zdroj informací a obrázků: ScreenCrush.com, Hypable.com, TVFanatic.com

1 thought on “The Originals přichází s prvním posterem

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge