Pottermore ohlásilo vítěze třetího ročníku školního poháru

Novinky

Snad není žádný Potteromaniak, který by nevěděl, co je to Pottermore. Sen každého fanouška série o kouzelnickém sirotkovi Harry Potterovi se stal oficiálně skutečností 14. dubna 2012, tehdy mohli všichni nakouknout do kouzelného světa a okusit vše „na vlastní kůži.“

Není tedy překvapením, že k pořádnému zážitku ze hry patří také sbírání bodů pro svou kolej a snaha vyhrát Školní pohár. 25. dubna byl ohlášen vítěz třetího kola soutěže o Školní pohár – stal se jím Zmijozel (Slytherin). Je to už podruhé, kdy se vítězem stala zelená kolej. Bodové pořadí je následující:

pottermorehousecupsnake

1) Zmijozel (Slytherin): 26.990.924 bodů
2) Havraspár (Ravenclaw): 26.916.194 bodů
3) Nebelvír (Gryffindor): 26.740.444 bodů
4) Mrzimor (Hufflepuff): 26.715.401 bodů

Už dříve v tomto měsíci na Pottermore uvolnili 8. až 15. kapitolu Harry Pottera a vězně z Azkabanu. Zahrnuje informace a popisy J.K.Rowling bradavických portrétů, Pobertova plánku a Kulového blesku. Pottermore momentálně funguje na principu odkrývání několika kapitol za měsíc.

Pottermore má také širokou základnu českých fanoušků. Pro ně také vznikl oblíbený web Česky z Pottermore (dříve blog), kde se dohledáte zajímavých věcí týkajících se online hry.

Zdroj informací: Hypable.com, Pottermore.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge