Město z kostí o sobě dává vědět

Filmy

29. srpna se do kin chystá první díl sextalogie Nástroje smrti a před několika hodinami se objevily první oficiální plakáty dvou hlavních hrdinů. Spolu s tím vám přinášíme další fotky z filmu, které uveřejnila samotná Cassandra Clare na svém Tumbrl.

Film (i kniha) vypráví o patnáctileté Clary, která zjistí, že kromě našeho lidského světa existuje také svět plný nadpřirozených bytostí – démoni, upíři a tak dále. Pozná partu mladých lovců stínů a sama se tak zamotá do něčeho, o čem neměla dříve ani ponětí. Do něčeho, co souvisí s ní samou.

TMI JACE

TMI CLARY

Kromě toho Cassandra už před časem svým fanouškům ukázala fotografie nového, rozšířeného traileru k filmu, který by se měl brzy objevit. Pro případ, že vám unikly, tady je máte:

 

 A tady máte pro připomenutí také původní trailer k filmu:

Knižní série by nově měla vycházet také v češtině a to u nakladatelství Knižní klub. První díl, Město z kostí, je prozatím plánovaný na srpen 2013. V tomto měsíci v zahraniční vyšel poslední díl prequelové série The Internal Devices, The Clockwork Princess. Zdálo by se, že tím autorka celý svůj svět ukončí, ale chyba lávky.

V plánu má sequelovou sérii The Dark Artifices, na srpen je naplánováno vydání celého svazku grafické novely prvního dílu, s Holly Black chce v roce 2014 vydat první díl pětidilné série Magisterium, či kolekci deseti krátkých příběhů zaměřujících se na Magnuse Banea, The Bane Chronicles, které v současné době vycházejí online. O Shadowhunter’s Codex jsme vám už říkali.

I když je dneska toho apríla, tahle soupiska rozhodně není vtip. Vypadá to, že Clare se svého světa jen tak nevzdá. Těžko říct, jestli je to dobře nebo špatně.

Zdroj informací a obrázků: CassandraClare.Tumblr.com

1 thought on “Město z kostí o sobě dává vědět

  1. paani, ta autorka vazne nezahali 😀 ale ma to pekne rozvrzene co bude delat.
    na ten film se tesim, jsem zvedava jak to bude vypadat. Jestli to bude podle knihy nebo tam hodne veci zmeni… jen je skoda ze to bude v kinech az za nekolik mesicu :/

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge