Město z kostí dostane tři nové knihy

Novinky

Tedy, ne, že by šlo o nějaké příběhové rozšíření, ale americké nakladatelství Simon & Schuster se rozhodlo fanoušky více na filmové zpracování nažhavit. 9. června se tedy objeví hned 2 nové knihy a jedna reedice s filmovými obálkami.

Nakladatelství si zjevně chce přihřát polívčičku, zatímco je ještě teplá a samozřejmě chce z nadšených fanoušků vytřískat co nejvíc. Nejsou první ani poslední. Stačí si vzpomenout na celý merchandising okolo Stmívání. Proto v jeden den vydá hned tři knihy: Oficiálního filmového průvodce, Průvodce pro Lovce stínů a Město z kostí ve filmové reedici.

Enterntainment Weekly včera jako první přišlo s obálkami, proto se na ně můžeme podívat také my. Není vyloučeno, že se s některou z těchto tří knih nakonec setkáme. Přece jenom bude celou sérii nově v češtině vydávat Knižní klub.

MORTAL-INSTRUMENTS-GUIDE

Barevný pohled za scénu plný fotek z natáčení, rozhovorů, citátů od autorky, režiséra, herců a celé skupiny.

MORTAL-INSTRUMENTS-SHADOWHUNTERS

Barevný úvod do světa Lovců stínů ve stejné podobě, v jaké se objeví ve filmu (tedy nejspíš až na tu filmovou obálku), včetně životopisů postav, popisy různých skupin / druhů /spojení, pohledů na různá místa, runy a zbraně dětí Nephilim.

MORTAL-INSTRUMENTS-COVER

A nakonec první díl série s filmovou obálkou.

Zdroj informací a obrázků: EW.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge