Catherine Hardwicke se vrhne na The Age of Miracles

Filmy

Catherine Hardwicke se nejvíc proslavila svým režisérským počinem u oblíbeného Stmívání. Od té doby výrazněji zazářila akorát se svou verzí Červené Karkulky. Teď má v plánu další filmovou adaptaci na základě knižní předlohy…

The Age of MiraclesAmerický server Deadline oznámil, že Hardwicke podepsala smlouvu na režii filmu The Age of Miracles. Stejnojmenná kniha Karen Thompson Walker vyšla v zahraničí v roce 2012, u nás v češtině nese název Věk zázraků. Catherine bude režírovat scénář, který napsal Seth Lochhead, porudkce se ujme Bill Pohlad.

Příběh vypráví o jedenáctileté Julii a její rodině, která se jednou ráno probudí, aby zjistili, že se rotace Země zpomalila, což způsobí celou řadu fenoménů a zanechá osud Země nejasný.

Dny se prodlužují, východ a západ slunce přichází za několik týdnů, gravitace slábne, ptáci nelétají, rostliny chřadnou a astronauti se ve vesmíru ocitají bez pomoci. Julie se i s rodinou ocitá v samém středu událostí a musí nové skutečnosti čelit.

Kniha je popisována jako napínavá a romantická, plná osobních dramat a těžkých rozhodnutí, srdcervoucí pohled do každodenních tragédií, kterým se musí lidstvo postavit na sklonu možného konce světa.

Zdroj informací a obrázků: Deadline.com, MTV.com

1 thought on “Catherine Hardwicke se vrhne na The Age of Miracles

  1. Myslím, že je kopu úžasných kníh, ktoré by mali byť sfilmované. Toto medzi ne nepatrí, ani kniha sa mi nepáčila… Viem, že iným sa to páčiť môže, u mňa to však bolo totálne sklamanie

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge