Zahraniční obálka Red Horse je venku

Knihy Novinky

Minulý rok na český trh vtrhl postapokalyptický román plánované trilogie z pera Alex Adams, Bílý kůň. A zanechal po sobě tu správnou spoušť, včetně hromady nadšených čtenářů, kteří se nemůžou dočkat pokračování.

Red HorseDruhý díl trilogie by měl v češtině nést název Rudý kůň a čtenáři měli možnost nakouknout do první kapitoly knihy již po dočtení Bílého koně. Děj knihy opět sleduje ženu na cestě ke shledání se se svou rodinou v dystopické verzi společnosti.

Dvaceti sedmi letá Emma Frane pracuje jako moderátorka talkshow v City One. Je zvyklá ptát se na drsnějí otázky, včetně těch smrtících. Emma přišla o manžela, díte i bratra díky prvnímu a nejdůležitějšímu pravidlu City One.

Když je jeden z jejích hostů zavražděn kvůli položení otázky a City One začíná pochybovat, je Emma nucena odejít z práce. V zuřivé snaze a zoufalému pokusu o útěk z rozpadajícího se města, se Emma vydává na cestu napříč světem, aby našla jedinou rodinu, která jí ještě zůstala, a také odpovědi na otázky, které jí okolí odmítá poskytnout.

Jestli se nakladatelství Domino rozhodne zvolit pro druhý díl právě tuto obálku pro nás bude překvapením. Kniha by měla v originále vyjít 20. srpna 2013. Bezesporu se můžeme těšit na další poměrně děsivý příběh ženy, co bojuje proti hrůznosti prostředí, aby měla možnost pro nějaké ty lepší zítřky.

Zdroj informací a obrázků: GoodReads.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge