The Selection: Aspen a král Clarkson obsazeni

Novinky Seriály

Castingy k pilotu ‚The Selection‘ stále probíhají a my se postupně dozvídáme, kdo dostane svou šanci. Tentokrát známe jména těch, kteří ztvární Aspena a otce prince Maxona.

Aspen

Pro roli přítele Ameriky Singer, Aspena, byl vybrán sympatický Lucien Laviscount. Ten za sebou má mnoho menších rolí v různých seriálech. Oproti Williamu Moseleymu, jenž byl obsazen do této role v původním projektu, je to dost velká změna.

Hlavní milostný trojúhelník Aspen – America (Yael Grobglas) – Maxon (Michael Malarkey) je nyní kompletní. Také se spekuluje o tom, že by mohl Aspen do děje zasáhnout dříve, než v knize.

Merlin31V případě představitele krále Clarksona se jedná o sázku na jistotu v podobě Anthonyho Stewarta Heada. Kdo by neznal Gilese ze seriálu Buffy, přemožitelka upírů? V posledních letech se objevoval hlavně v seriálu Merlin a také ve filmech Železná Lady či Ghost Rider 2.

Stanice The CW si pilot podle knih Kiery Cass objednala již pro sezónu 2012-2013. První zpracování však příliš nezaujalo a tvůrci letos dostali druhou šanci. Pokud si stanice pilot vybere a objedná další díly, dočkáme se jich už letos na podzim. Ani to však nemusí znamenat, že zůstane obsazení herců nezměněno. O přeobsazování rolí by mohl vyprávět cast seriálu Pretty Little Liars, kde dochází k výměnám herců téměř pravidelně.

Zdroj informací a obrázků: hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge