Shailene Woodley v novém Spider-Manovi

Filmy

Není to tak dávno, co jsme vám dávali vědět o tom, že si Shailene Woodley střihne hlavní roli ve filmové adaptaci dystopické knihy Divergence. Jenže to není všechno. V minulém roce do kin docela úspěšně vlétl reboot Spider-Mana, na rok 2014 se chystá jeho pokračování.

SMShailene Woodley si v něm zahraje Mary Jane, dívku, která v původní filmové trilogii Peterovi pěkně zamotala hlavu. Těžko říct, jaká bude její role v nové sérii, jelikož v prvním díle se Peter sblížil s Gwen a původně se říkalo, že nové filmy budou sledovat spíše druhou verzi příběhu o Spider-Manovi, kde před Mary Jane byla Gwen. Uvidíme, jak se to v druhém díle vyvrbí.

Podle oficiální anotace má Peter Parker plné ruce práce, bojuje se zloduchy a tráví čas s milovanou Gwen, kterou má díky slibu jejímu otci chránit. Ale tak, že se od ní bude držet dál. Což mu dost dobře nejde. Věci se opět dají do pohybu ve chvíli, kdy se na scéně objeví nový padouch Electro (Jamie Foxx), vrátí se starý přítel Harry Osborn (Dane DeHaan) a Peter toho o své minulosti odhalí o něco víc.

Zdroj informací a obrázků: MovieHole.net, ComingSoon.net

1 thought on “Shailene Woodley v novém Spider-Manovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge