SERIÁLOBRANÍ: The Lying Game

Seriálobraní Seriály

Jelikož jsme tu už dlouho neměli žádný článek o běžícím či ukončeném seriálu na motivy knih, přicházíme s něčím, za čím opět stojí předloha Sary Shepard.

1407-the-lying-game-1-serie

Podle knižní série: Hra lží ~ Sara Shepard

O seriálu: Emma, dívka vyrůstající v péči náhradních rodičů, má dvojče, o kterém dosud nevěděla. Její sestra Sutton však naopak vyrůstala v zámožné rodině. Po jejich setkání se dívky rozhodnou vyměnit si svá místa a zjistit pravdu o svém původu a proč byly rozděleny. Po počátečním nadšení se však Emma dozvídá, že její sestra zmizela, a na ní je, aby ji našla a zachránila. (CSFD.cz)


Po nevídaném úspěchu seriálového zpracování Prolhaných krásek se americká televizní stanice ABC Family rozhodla sáhnout po další knižní sérii stejné autorky. V roce 2011 si televize objednala prvních deset dílů pro začátek, pilot si odbyl svou premiéru 15. srpna téhož roku. Hned v září se stanice rozhodla objednat dalších deset dílů.

Není divu, pilotní díl se totiž dočkal vysokého hodnocení kritiků – pět hvězdiček z pěti možných. Leigh Raines o seriálu řekla: „Jestli je značkou dobrého pořadu to, že toužíte po dalším díle, pak The Lying Game rozhodně cíle dosáhla.“ Hlavní hereckou dvojroli si střihla Alexandra Chando, mezi hereckým obsazením můžeme také najít Charismu Carpenter. Tu známe jako Cordelii Chase z Buffy, přemožitelky upírů a Angela.

Oficiální stránky seriálu

Zrdoje informací a obrázků: CSFD.cz, Serialzone.cz, Wikipedia.org

2 thoughts on “SERIÁLOBRANÍ: The Lying Game

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge