Novinka Claudie Gray, Spellcaster

Knihy Představujeme

5. března vyšla nová kniha Claudie Gray, autorky Akademie Evernight. Tentokrát Vás zavede do světa magie a kouzel.

Spellcaster je první knihou z autorčiny chystané YA série o čarodějích, kouzelnících či zaklínačích, chcete-li. Trilogie vypráví příběh z temného a nezapomenutelného světa čarodějů, kleteb, skrytých tajemství a prokleté lásky.

spellcasterAnotace: Brzy poté, co se její rodina přestěhovala do Captive“s Sound, si Nadia uvědomí, že je toho na městečku víc, než je na první pohled zřejmé. Jako potomek čarodějnic dokáže vycítit kletbu, která zasáhla město – nemoc, jež zasahuje všechny a všechno. Aktivovaná magie je mnohem temnější než cokoli, s čím se dosud setkala, a zdá se, že nejsilněji zasáhla Matea… jejího zachránce, kamaráda a kluka, po jehož blízkosti touží tím více, čím dále ji od sebe odstrkuje. 

Mateo žil po celý svůj život v Captive“s Sound, pronásledovaný maloměstskými drby a mučivou minulostí své rodiny. Podle místní legendy jeden člen rodiny z každé generace propadne šílenství poté, co začne mít vize o budoucnosti. Jeho zvláštní sny o záchraně dívky při autonehodě se vyplní a Mateo už ví, casino jameshallison že je zatracen. 

Navzdory různým silám musí pracovat Nadia i Mateo společně, aby přetrhli pouta jeho rodinné kletby a zabránili katastrofě, která nyní ohrožuje celé město, včetně Nadiiny rodiny, nových přátel a jejího vlastního života. 

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=HppuwGwFE-I&w=560&h=315]

Claudia Gray, vlastním jménem Amy Vincent, pracovala jako právnička, novinářka, DJka či „extrémně špatná“ číšnice. V současnosti píše novely na plný úvazek a doufá, že se psaní bude věnovat navždy. Žije ve starém domě v New Orleans, ráda čte, cestuje, chodí na tůry, vaří a poslouchá hudbu.

Zdroje informací a obrázků: hypable.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge