George R. R. Martin se objeví v nové řadě seriálu Hry o trůny

Seriály

Autor knižních předloh pro seriál stanice HBO si během natáčení pravděpodobně sám stoupne před kameru.

GOTGeorge R.R. Martin si po psaní scénářů také střihne epizodní roli. Koho však ztvární, zatím výkonný producent David Benioff nepotvrdil. Přesněji řečeno – třetí série je kompletně natočená a Martinova postava v ní není.

Mnohem pravděpodobnější tak je zpráva o tom, že je autorova role v plánech na 4. řadu. Její vysílání je sice ještě hodně daleko, ale tvůrci očividně nemarní a vše mají do detailu promyšlené.

Seriál Game of Thrones je celosvětový hit a fanoušci napjatě očekávají 3. řadu, která začne již 31. března. Nikdo tedy nepředpokládá, že by HBO seriál předčasně ukončila.

Pro Martina to nebude první herecká zkušenost, v minulosti natočil několik scén pro pilotní díl. Ten však byl z 90% přetočen a Martinovo herecké umění tak skončilo na podlaze střižny.

Herecké výstupy producentů a tvůrců televizních seriálů nejsou nijak neobvyklé. V hudební epizodě „Once More with Feeling“ seriálu Buffy si zahráli i zazpívali producenti Marti Noxon a David Fury. Samotný Joss Whedon se objevil v seriálech Angel a Firefly.

Zdroje informací a obrázků: HuffingtonPost.com, DeadLine.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge