Film ‚The Fault In Our Stars‘ našel svou Hazel

Filmy

V létě by mohlo začít natáčení filmové adaptace románu ‚The Fault In Our Stars‘ spisovatele Johna Greena. Kdo jej bude režírovat a kdo získal roli Hazel?

Shailene Woodley

V poslední době se s filmovými a seriálovými verzemi úspěšných knih opravdu roztrhl pytel. Ve fázi předprodukce je také filmové zpracování úspěšného románu The Fault In Our Stars. Zcela čerstvá je tedy zpráva o tom, kdo získal roli hlavní hrdinky Hazel Grace Lancasterové. Podle tiskového prohlášení ztvární dívku s rakovinou Shailene Woodley. Právě ta Shailene, která je novou Mary Jane ve filmu The Amazing Spider-Man 2 a příští měsíc se stane Tris, hrdinkou filmu Divergence.

The Fault in Our Stars

Děj knihy sleduje 16letou dívku Hazel léčící se s rakovinou, která se zamiluje do Augusta, chlapce ze své podpůrné skupiny. Kniha vyšla v lednu 2012 a stala se jedním z nejlepších young adult děl loňského roku. U nás „Hvězdy nám nepřály“ 1. března 2013 vydalo nakladatelství Knižní klub v rámci edice Světový bestseller.

Samotný autor knihy je s představitelkou Hazel více než spokojený. „Jsem naprosto nadšený, že bude Shailene hrál Hazel v The Fault In Our Stars,“ prohlásil Green. Režisér Josh Boone řekl v rozhovoru pro EW: „Během našeho vyčerpávajícího hledání Hazel jsem viděl několik ohromných konkurzů těch nejlepších mladých hereček současnosti. Přes 250 dívek na roli zkoušelo, ale až když přišla před kameru Shailene, tak jsem poprvé doopravdy spatřil Hazel. Bylo to jako zásah bleskem. Nemohu se dočkat, až zbytek světa uvidí, co mám.“

John Green spolupracuje na uvedení filmu na stříbrné plátno s producenty Martym Bowenem a Wyckem Godfreym. Ti společně produkovali například ságu Stmívání nebo film Milý Johne. Snímek bude režírovat již zmíněný Josh Boone, jehož debutem je film Stuck in Love.

Zdroje informací a obrázků: hypable.com, HollywoodCrush.MTV.com, IMDb.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge