Dostane seriál Once: Wonderland zelenou?

Seriály

Přípravy na představení spin-offu pohádkového seriálu Once Upon a Time jsou v plném proudu. My už známe jeho jméno a herecké obsazení některých hlavních rolí.

Sophie LoweNový seriál, jak jsme již psali, se bude zaměřovat na příběh Kloboučníka a potažmo celé Říše divů. Projekt zatím dostal název „Once: Wonderland“. Tvůrci obou seriálů, Edward Kitsis a Adam Horowitz, v současné době pracují na psaní scénáře pro prezentaci seriálu.

Nepůjde o klasický pilotní díl, tento „klip“ bude obsahovat pouze čtyři scény. Jeho natáčení bude probíhat ve Vancouveru a začne 7. dubna, tedy po natočení 2. řady původního Once. V případě úspěchu mají tvůrci plány na 13-dílnou sérii.

Peter GadiotWonderland je časově zasazen do doby „před kletbou“ a odehrává se v Říši divů, kde Zlá královna uvěznila Kloboučníka. Ústřední postavou však nebude Kloboučník, nýbrž dobrosrdečná Alenka. Její představitelkou je Australanka (narozená v Británii) Sophie Lowe.

Další postavou bude objekt Alenčina zájmu, Cyrus, jehož si zahraje Brit Peter Gadiot. Již obsazené postavy uzavírá Michael Socha v roli Srdcového kluka. Představitel Kloboučníka, Sebastian Stan, pracuje v současnosti na jiných projektech, takže jeho role bude s největší pravděpodobností přeobsazena.

Socha

Říše divů a Začarovaný les, ze kterého pochází většina postav OUaT, jsou dva oddělené pohádkové světy, ve kterých existuje magie. Příběh je vyprávěn z pohledu Alenky. Ta je sice od přírody velmi laskavá, ale z minulosti si nese ošklivé jizvy na duši. Cyrusova minulost je zahalena závojem tajemství, Srdcový kluk je naopak cynický dobrodruh, samotář, muž činů a lamač dívčích srdcí.

Zdroje informací a obrázků: Deadline.com, sciencefiction.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge