Divergence: Představitelé Erika a Čtyřky odtajněni

Filmy

Den, na který jsme čekali tak dlouho, je konečně tady. Dnes producenti oznámili, koho vybrali pro roli Tobiase alias Čtyřky. A také známe roli Kate Winslet.

Theo JamesKdo tedy bude sekundovat Shailene Woodley, která ztvární postavu Beatrice ‚Tris‘ Priorové? V souvislosti s rolí se mluvilo o velkých jménech, ve výběru byli například Alex Pettyfer, Alexander Ludwig nebo Lucas Till. Z castingů nakonec vyšel vítězně 28letý Angličan Theo James.  Jeho poslední větší rolí byl David ve filmu Underworld: Awakening.

1349322_et_0206_jai_courtney_1_brvTvůrci filmu sází na neokoukané tváře, což je pro film rozhodně plus. Včera vypustili také informaci o tom, kdo se zhostí role Erika, jednoho z vůdců frakce Neohrožených. Bude jím Australan Jai Courtney. Ten se objevil po boku Bruce Willise v nové Smrtonosné pasti: Opět v akci, kromě toho si zahrál Varra v seriálu Spartakus: Krev a písek.

Dlouho se spekulovalo o  Kate Winslet, jejíž účast na filmu byla oznámena hned po Shailene Woodley. Až dnes bylo potvrzeno, že se objeví v roli Jeanine Matthews, vůdkyně Sečtělých!

Miles TellerEDIT: Miles Teller sám potvrdil, že se přidává k obsazení Divergence rolí Petera. Miles hrál ve filmech Projekt X, Na šrot a v The Spectacular Now mu dokonce dělala partnerku právě Shailene Woodley, představitelka Tris.

V blízké době bychom se také měli dozvědět, v jakých rolích se objeví Aaron Eckhart Ray Stevenson. V současné době finišují jednání zástupců filmu a dalších herců.

Tým filmu také rozšířila Vanessa Taylor, scénáristka filmu Druhá šance (Hope Springs) a seriálů Alias či Hra o trůny.

Co říkáte na obsazení filmu? Líbí se vám, nebo byste vybírali úplně jinak?

Zdroje informací a obrázků: Magweb.com, hypable.com, IMDb.com, LAtimes.com

5 thoughts on “Divergence: Představitelé Erika a Čtyřky odtajněni

  1. Tak z Tobiasa som riadne sklamaná! Ja som chcela Alexa alebo aspoň jedného z tých 3 najpravdepodobnejších, tento sa mi ani moc nelúbi a ani ho nepoznám. Neviem, nesedí mi zatiaľ, uvidíme. Teším sa na Kate! 8D

  2. tak teda čtyřka mohl být mladší :/ ale třeba to napíšou jinak nebo ho omladí 😀 ale jo je to dobrej herec, v underworldu byl dobrej 🙂

  3. Zdravím. Četl(a) jsem knihu a musím říct, že role Tobiase mi moc k popisu v knize nesedí. Uvidíme co z toho vykouzlejí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge