Charlaine Harris končí s Pravou krví

Novinky

Možná jste to ještě neslyšeli, možná to už dávno víte, oblíbená knižní série Pravá krev definitivně koční a my se tak brzy rozloučíme se Sookie…

Charlaine HarrisPřed rokem, přesněji 14. května 2012, oznámila Charlaine Harris na svém oficiálním facebookovském profilu, že 2. května 2013 vyjde poslední díl její série o Sookie Stackhouse. Tato zpráva samozřejmě nezůstala bez odezvy, v současné chvíli status čítá na 5850 likes, 818 komentářů a 858 sdílení.

Čtenáři hromadně projevují svá díky za to, že mohli tak dlouho sledovat příběh Sookie a doufají, že autorka brzy přijde s něčím dalším, k Sookie se už nevrátí. Samozřejmě se najdou i takoví, kteří z ukončení nejsou zrovna dvakrát odvázaní.

Samotná Charlaine Harris konec série avizovala už před více jak rokem, kdy řekla: „Myslím, že to bude definitivní konec. Nechci se vracet k věcem, které jsem už kdysi ukončila. Je to něco, co tak dělám. Nechci se k psaní příběhu Sookie vracet, když už jej ukončím.

DEAD-EVER-AFTERPoslední díl ponese název Dead Ever After a čtenáři v knize snad naleznou konečné rozřešení trojúhelníku Eric/Sookie/Sam. Autorka si nemyslí, že budou spokojení, ať už je její konec jakýkoliv. Navíc má v plánu uzavřít také další příběhy, ale ne všechno zůstane zodpovězeno.

Zatímco knižní série končí svým třináctým dílem, seriálová podoba prozatím běží úspěšně dál. 17. června v zahraničí odstartuje její šestá série. Pravá krev se v knižní podobě objevila také u nás. Nakladatelství Baronet vydalo všech 12 dílů a jeden povídkový svazek, Dotek mrtvých.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Complex.com, True-Blood.net

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge