KINO: Paralelní světy

Filmy Filmy v kinech

V domácích kinech už od konce ledna řádí film, který vás donutí přemýšlet nad tím, jak daleko byste zašli, abyste se dostali k tomu, na něhož nedokážete přestat myslet…

PARALELNÍ SVĚTY

Paralelni svetyAdam je obyčejný kluk žijící v neobyčejné realitě. Vede skromný život a stále myslí na dívku, kterou kdysi potkal.

Eva však pochází ze zcela jiného světa, ze světa naruby, který je přímo nad tím Adamovým, ale mimo jeho dosah.

Jednoho dne zahlédne Adam dospělou Evu v televizi a už ho nic nezastaví, aby ji získal zpět. Zákon ani věda! (CSFD.cz)

Kirsten Dunts si svou velkou filmovou premiéru odbyla díky úspěšné pavoučí sérii, od té ale už uběhl nějaký ten pátek. Sice o sobě tu a tam dává vědět, ale až Paralelní světy mají tendence tvářit se jako nový trhák. Scénáře i režie se chopil Juan Diego Solanas a ke Kirsten do dvojice vybral Jima Sturgesse. Ten se do pmaěti diváků zapsal svou rolí v filmovém pojetí hitů Beatles, Arcoss the Universe. Paralelní světy měly oficiální premiéru už v srpnu 2012, do domácích knih se ovšem dostává až teď.

 

Zdroj informací i obrázků: IMDB.com, CSFD.cz

1 thought on “KINO: Paralelní světy

  1. Toto je skvelý film, poriadne som si poplakala 8_) naozaj skvele urobený, aj tie otočky boli nenormálne zaujímavé a práveže som sledovala, či nespravili chybu a ako to celé otočili 8D a nič som nenašla, je to skvelé! 8)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge