Sarah Michelle Gellar se vrací – v komedii!

Novinky Seriály

Bývalá seriálová hvězda a představitelka Buffy si zahraje v pilotu stanice CBS Crazy Ones.

sarah_michelle_gellar_2011_a_pSarah Michelle Gellar se vrací na televizní obrazovky – a trochu nečekaně půjde o komedii. Seriál Crazy Ones se točí kolem Simona Robertse a jeho dcery Sydney, kteří pracují v oblasti reklamy. Role jejího otce se ujal oscarový Robin Williams (Dobrý Will Hunting, Jumanji). Scénáře má na starosti David E. Kelley (Ally McBeal, Kauzy z Bostonu). Seriál bude natáčen jako „single-camera“, tedy jedinou kamerou bez častých střihů a skoků.

Postava Sydney je popisována jako půvabná, zapálená, cílevědomá, organizovaná a prakticky založená mladá žena. Sydney pracuje jako „kreativní ředitelka“ a zároveň je životem i duší reklamní agentury Roberts and Roberts. Chce se vyrovnat svému otci, ale zároveň je příliš zaneprázdněná tím, že na něj musí dohlížet.

Pro SMG to nebude prvním účinkováním v pilotu komedie, nicméně předchozí projekt stanice HBO nebyl úspěšný. V sezóně 2011-2012 dostala dvojroli v dramatu stanice CW Ringer, seriál však dostal stopku po první sezóně. Její nejslavnější rolí asi navždy zůstane Buffy, přemožitelka upírů.

Loni v září se Sarah a jejímu manželovi (Freddie Prinze Jr.) narodil syn Rocky James, jejich dcerka Charlotte Grace měla v té době tři roky. Pokud vše půjde dobře a stanice si pilot vybere pro seriál, čeká Sarah spíše práce, než rodičovská dovolená.

Zdroje informací a obrázků: HollywoodReporter.com, IMDb.com, rsanews.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge