Percy Jackson a Clary Fray v jednom filmu?

Filmy

Ne, nezbláznili jsme se, je to opravdu tak. Logan Lerman a Lily Collins si společně zahráli v komediálním drama Writers (u nás zatím prezentováno jako Stuck in Love).

Stuck_in_LoveJosh Boone svým filmem Writers udělal na filmovém festivalu v Torontu velký dojem, velkou část na jeho citlivém dramatu nese také hvězdné obsazení, které může být pro diváky silným lákadlem do kina. Spojil tak dohromady takové herecké hvězdy jako jsou Greg Kinnear, Jennifer Connelly, Kristen Bell, Nat Wolff, Liana Liberato a v neposlední řadě také Logan Lerman a Lily Collins.

Logan nedávno zazářil ve filmové adaptaci oblíbené knihy Charlieho malá tajemství a letos se do kin chystá už druhé pokračování dobrodružství Percyho Jacksona. Lily už diváci také znají třeba díky netradiční variaci na Sněhurku. Tento rok ovšem zkusí své štěstí i jako Clary Fray v adaptaci oblíbené knižní série, Nástroje smrti.

Film se zaměřuje na vztah mezi úspěšným spisovatelem, jeho manželkou, dcerou na vysoké škole a synem na střední. Lily hraje Sam, vysokoškolačku a také debutovou autorku, co díky rozvodu svých rodičů opakovaně vyhledává nezávazná povyražení na jednu noc. Logan je klukem, který jí chce ukázat, že život skýtá i něco jiného než jednorázovky. Samin otec (Greg Kinnear) prožívá vlastní peripetie, kdy se nemůže tak úplně vzpamatovat z rozvodu s manželkou (Jennifer Connely), i jejich syn se snaží být „mužem“ a najít si vhodný protějšek.

Stuck in Love, jak zní nefestivalový název filmu, bude mít světovou premiéru 19. dubna 2013. Vy se teď můžete podívat na oficiální trailer…

Zdroj informací a obrázků: MTV.com, IMDB.com

1 thought on “Percy Jackson a Clary Fray v jednom filmu?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge