Margaret Stohl se sólovým projektem

Knihy

Už je to nějaká doba, kdy dvojice autorek, která stojí za úspěšnou tetralogií Nádherné bytosti, jejíž první díl ve filmové podobě nyní vstupuje do domácích i zahraničních kin, oznámila, že se momentálně vrhá na sólové knižní série.

icons3Margareth Stohl s prvním stejnojmenným dílem série Icons vtrhne na knižní trh už 7. května 2013. Svět na Valentýna obletěl animovaný gif obálky, v němž to pěkně blýská.

The Hollywood Reporter v září přišel s překvapivou zprávou, že studio, které stojí za filmovými Nádhernými bytostmi, Alcon Entertainment, ihned zakoupilo také filmová práva k Icons. Těžko říct, co s předlohou v budoucnu provedou, jelikož Bytosti se knihy drží tak z dvaceti procent. Produkce se ujmou Erwin Stoff, Andrew Kosove, Broderick Johnson a Molly Smith. Scénář sepíše Massy Tadjedin.

Futuristická dystopie začíná poté, co Zemi napadli mimozemšťané. Kamarády Dol a Roa chytili a odvedli na Velvyslanectví, daleko od pobřeží metropole, které kdysi říkávali Město andělů. Zatímco Ro se spojí s další uvězněnou, Timou, a podaří se jim přemoci stráže a utéct, Dol začne propadat kouzlu Lucase, privilegovanému synovi Velvyslance.

Čtveřice si je podobnější, než by si mohla myslet a jejich setkání není pouhá náhoda, nýbrž promyšlená konspirace. Budoucnost lidstva spočívá na bedrech těchto čtyř dospívajících, jelikož jsou vůči moci mimozemšťanů imunní.

Zdroj informací a obrázků: EW.com, Goodreads.com, HollywoodReporter.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge