Druhá šance pro The Selection

Seriály

Americká televizní stanice The CW si objednala novou várku pilotů, mezi nimi znovu také „The Selection“ podle knih Kiery Cass.

V roce 2011 fanoušci knih Kiery Cass jásali – série o soutěži, jejíž vítězka se stane královnou, měla velkou šanci stát se televizním seriálem. Vedení CW však s pilotním dílem nebylo spokojeno, takže na celou sérii nedošlo. Nyní se mezi piloty objevil znovu, avšak v trochu pozměněné formě.

Původní obsazení počítalo s Aimee Teegarden (America Singer), Williamem Moseleym (Aspen Leger) a Ethanem Peckem (princ Maxon). V letošním pilotním díle mělo dojít ke kompletnímu přeobsazení, pouze Aimee měla svou roli jistou. Nicméně sama autorka na svých stránkách oznámila, že Teegarden pravděpodobně nebude mít na tuto roli čas a její neúčast na projektu ji mrzí.

Stejně jako poprvé dostaly projekt na starost Elizabeth Craft a Sarah Fain, novým režisérem a zároveň producentem bude Alex Graves. Také natáčení se přesunulo z Vancouveru do Maďarska. Natáčení pilotu mělo proběhnout již v lednu, ale bylo pravděpodobně odloženo z důvodu nových castingů.

Zdroje informací a obrázků: theselection.org, imdb.com, kieracass.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge