Delirium má svého Alexe

Seriály

Tvůrci seriálového Deliria na motivy stejnojmenné knihy Lauren Oliver o sobě opět dali vědět, tentokrát s tváří a jménem herce, který ztvární Alexe.

daren_kagasoffHerecké obsazení seriálu doplní Daren Kagasoff, kterého diváci můžou znát ze seriálu The Secret Life of the American Teenager (pro zajímavost, ve stejném seriálu hrála také Shailene Woodley, ta si brzy střihne hlavní roli Tris v chystané filmové adaptaci Divergence).

Kagasoff si zahraje hlavní objekt Leniny náklonnosti. Alex je uniformovaný policista, jenž je na povrchu tvrdý, houževnatý a pevný. Ve skutečnosti však jde o muže s tajemstvím. Je členem protivládní skupiny a jeden z mála, jemuž se povedlo infiltrovat nejutiskovanější prvky společnosti, zatímco skrývá pravdu o tom, že stále vládne své mysli.

Rázný oponent vládního plánu na vymýcení lásky se ovšem přistihne být přitahován k jedné z budoucích pacientek, k Leně. Pokud s ní chce prožít svou budoucnost, musí zabránit provedení její léčby a prozradit ji pravdu o sobě a o rebelích.

Zdroj informací a obrázků: MTV. com, HollywoodReporter.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge