Bridget Regan v nové roli

Seriály

Herečka, kterou si diváci oblíbili jako Kahlan Amnell ze seriálového zpracování epické fantasy série Meč pravdy od Terryho Goodkinda, se opět objeví na televizních obrazovkách. Tentokrát ovšem jinak.

bridget_reganUž je to nějaký pátek, kdy byl seriál Legend of the Seeker k velkému smutku všech fanoušků zrušen. Bridget Regan si od té doby střihla několik televizních rolí, v současné době ji můžete vídat také v seriálu Beauty and the Beast jako Alex Salter. Hollywood Reporter přišel se zprávou o tom, že Bridget získala hlavní roli v plánovaném pilotu seriálu televizní stanice ABC, Murder in Manhattan.

Produkce se ujal Ryan Reynolds, seriál vypráví o osudu matky a dcery, které se odstěhovaly do New Yorku a staly se z nich amatérské detektivky. Bridget si zahraje Alexandru „Lex“ Sutton, drzou, výřečnou a brilatní ve všem, jen ne ve svém životě. Je dcerou Blythe Sutton, sofistikované dámy, co se najednou stane podruhé vdovou, když je její manžel zavražděn. Perfekcionistická Lex je tak vtažena do světa, v němž je rozhodnutá konat dobro a splnit tak matčina vysoká očekávání.

Zdroj informací a obrázků: HolywoodReporter.com

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge