SERIÁLOBRANÍ: 666 Park Avenue

Seriálobraní Seriály

Americká televizní stanice ABC letos na své diváky vytasila zbrusu nový seriál postavený na knižní předloze, mluvíme o 666 Park Avenue. Děj hororového dramatu se odehrává ve zdánlivě obyčejné budově, jejíž číslo popisné zní 999 a jejíž majitel není nikdo jiný, než pán všech pekel… Anebo ne?

Podle knižní série: 666 Park Avenue ~ Gabriella Pierce

O seriálu: Kdybyste mohli mít jediné přání, jaké by to bylo? A co byste obětovali, abyste splnění dosáhli? Na adrese Park Avenue 666 se všechny vaše sny a nejtajnější touhy stanou skutečností – bohatství, sex, láska, moc, dokonce i pomsta. Jen si ale dejte pozor co si přejete, protože cenou, kterou budete muset zaplatit, by mohla být vaše duše.

Vítejte v budově s luxusními byty na Manhattanu, kterou vlastní tajemný pan Gavin Doran a jeho sexy manželka Olivia. Dům je obydlený řadou zajímavých osobností a obyvatel, kteří nemají sebemenší tušení o tom, že žijí v sousedství opředeném nadpřirozenými silami. Mají pocit, že se jim jejich přání plní, není to však jen pouze smlouva s ďáblem, která jim přináší splnění jejich tužeb?

Kdy se mladý pár Jane a Henry nechají zaměstnat jako správci objektu, brzy zjistí, že zde něco opravdu není v pořádku…(Serialzone)


ABC na to šla s propagací nového seriálu opravdu velkolepě. Americké diváky na něj upozorňovala kudy jen chodili. Na samotném Times Square v New Yorku byl seriálu věnována jedna obrovská obrazovka… a ještě pár okolo. Samotná upoutávka na chystaný seriál toho hodně slibovala, včetně charismatického Terryho O’Quinna.

Ten se divákům vryl do paměti díky svému účinkování k úspěšnému seriálu Ztraceni, který skončil tak, že vlastně ani pořádně nevíme, jak. Dalšími chytlavými herci se stali Dave Annable (Bratři a sestry), Rachael Taylor (Transformers), Robert Buckley (One Tree Hill) či Vanessa Williams (Likvidátor). Ale ani to seriálu nepomohlo a po rozpačitém pilotu to šlo od desíti k pěti. Uvědomila si to i ABC a přestože seriál nadáleběží, už má odpískaný konec. Dočkáme se tak pouhé první série v podobě třinácti dílů a seriál se zařadí mezi odpadlíky.

Pro fanoušky seriálu mají scénáristé dobrou zprávu, seriál bude ukončen v překvapivém finále, takže se nebudou muset domýšlet, jak by to proboha mohlo skončit… kdyby existovaly další díly. Vy, kteří jste dosud o seriálu neslyšeli, můžete okusit, co pod kloboukem skrývá hlavní záporák. A nemluvím jen o pleši…

Oficiální stránky seriálu

České fan stránky seriálu

Zdroj obrázků: Serialzone.cz, Edna.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge