Ostrava již po druhé rájem knih

Novinky

Unikl vám letošní Svět knihy či snad toužíte po něčem stejně příjemném? Pak byste určitě neměli zapomenout na Letní knižní veletrh, který nyní již po druhé zve všechny knižní nadšence na ostravské výstaviště…

Druhý ročník Letního knižního veletrhu Ostrava, jehož motto zní Knihy – cesty k zábavě i poučení,  se rychle blíží. Stejně jako v loňském roce bude na ostravském výstavišti Černá louka, v pátek a v sobotu 15. a 16. června 2012. V pátek 15. června bude otevřen od 10 do 18 hodin, v sobotu 16. června od 9 do 17 hodin. Plné vstupné stojí 70 Kč, ale pro návštěvníky je připravena řada slev.

Ze známých žánrových nakladatelů se můžete těšit na nakladatelství FANTOM Print Libora Marchlíka s nejnovější produkcí, které slibuje také skvělé slevy. Nejzajímavější novinkou bude určitě nový Dragon Age: Rozštěpení autora Davida Gaidera. Na stánku určitě najdete také největší hity posledního měsíce – Oko světa Roberta Jordana, Magickou loď autorky Robin Hobb, novinku Vyhnanství trpaslíků Franka Rehfelda či Temné časy editora Martina Fajkuse. Když budete mít štěstí, možná přijde i sám Martin a budete mít jedinečnou možnost odnést si Temné časy nejen za fantastickou cenu, ale také s podpisem a věnováním. Hned v sousedství najdete distribuci Seqoy Jiřího Pavlovského, která představí především novinky žánru a největší pecky nakladatelství Crew.

Dále se můžete těšit na setkání s Františkou Vrbenskou a Josefem Pecinovským, kteří představí projekt Kroniky karmínových kamenů nakladatelství Zoner Press.

 

Podrobný program si můžete přečíst na stránkách veletrhu!

Zdroj informací a obrázků: Fantom Print, Letní knižní veletrh

1 thought on “Ostrava již po druhé rájem knih

  1. Škoda, že už bydlím na opačném konci republiky… letos jsem chtěla i do té Prahy, ale nebyly peníze. No, snad příští rok. V Ostravě jsem nebyla už 16 let :).

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

CommentLuv badge